dissabte, 14 de maig del 2011

VOLTA A LA CERDANYA

Obrim les inscripcions a la Volta a LA CERDANYA en bici de muntanya i alforges. Farem un total de 84 Km en dos dies de ruta passant per la plana de la Cerdanya amb vistes a la Serra del Cadí. Tenim dos recorreguts opcionals de 20 Km per a qui vulgui fer alguna ascensió. El recorregut serà en pistes de muntanya i alguna carretera secundària. Si vols més informació envia un correu a: espairuta@espaibici.com, passat per la botiga d'ESPAIBICI (c/Bruc,63 Barcelona) o fes un comentari en el blog. SORTIDA: 4 de juny a les 6:30 des de l'ESTACIÓ DE SANTS. LA TORNADA: 5 de juny a les 20:00. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ESPAIRUTA

L’associació esportiva ESPAIRUTA s’ha creat com a un projecte per a la difusió del cicloturisme. Per a nosaltres el cicloturisme té uns principis fonamentals que són el motor que ens impulsa a intentar difondre la nostra idea.

Principi 1: la bicicleta com a mitjà de transport ecològic i sostenible.

Principi 2 : la bicicleta com a mitjà de fer exercici físic moderat i saludable.

Principi 3: l’apropament a la natura i als paisatges al rodar en la bici.

Principi 4: poder gaudir dels llocs d’interès cultural i del nostre territori.

Principi 5: sentir-se part d’un grup i rodar sense ànim competitiu.

Principi 6: La bicicleta és per a tothom. Hi té cabuda el ciclisme adaptat.

Per nosaltres el cicloturisme és una manera de conèixer nous indrets anant en bicicleta. Organitzem rutes per muntanya o per carreteres poc transitades. Ens agrada donar a conèixer i deixar provar nous productes d’innovació i organitzem xerrades temàtiques.