dilluns, 4 d’abril del 2011

Volta a la Terra Alta

El passat cap de setmana vam fer la Volta a la Terra Alta. Vam poder recorre tota la comarca de punta a punta, començant a la Fatarella on vam dormir divendres a la nit a La Casa Ecològica, i seguint cap a Villalba del Arcs on hi ha una forta tradició de ferrers artesanals. Després vam fer cap a Batea on vam visitar el poble amb les arcades del casc antic per després anar a dinar a Caseres. Per la tarda vam continuar seguint el riu Algars fins a trobar la Via Verda per continuar fins a Arnes.

A Arnes vam passar la nit a Lo Corral d'Arnes, casa rural de tracte exquisit on vam passar un audiovisual de l’expedició a Lapònia 2011.

L’endemà ens vam apropar als estrets dels Ports de camí a Horta de Sant Joan on després de fer una parada tècnica a la pastisseria vam continuar per la Via Verda direcció Fontcalada passant per Bot. Un cop a Fontcalda ens va tocar remuntar exigentment per arribar a la Serra de Pàndols per després anar a buscar Corbera d’Ebre on vam visitar l’antic poble que va ser bombardejat i que ara és visitable.



Track de la ruta.

2 comentaris:

  1. Parada tècnica a la pastisseria... esto me gusta!!!
    A la pròxima m'apunto!
    MArta

    ResponElimina
  2. Eii!
    Molt txules les fotos!
    Elena

    ResponElimina

ESPAIRUTA

L’associació esportiva ESPAIRUTA s’ha creat com a un projecte per a la difusió del cicloturisme. Per a nosaltres el cicloturisme té uns principis fonamentals que són el motor que ens impulsa a intentar difondre la nostra idea.

Principi 1: la bicicleta com a mitjà de transport ecològic i sostenible.

Principi 2 : la bicicleta com a mitjà de fer exercici físic moderat i saludable.

Principi 3: l’apropament a la natura i als paisatges al rodar en la bici.

Principi 4: poder gaudir dels llocs d’interès cultural i del nostre territori.

Principi 5: sentir-se part d’un grup i rodar sense ànim competitiu.

Principi 6: La bicicleta és per a tothom. Hi té cabuda el ciclisme adaptat.

Per nosaltres el cicloturisme és una manera de conèixer nous indrets anant en bicicleta. Organitzem rutes per muntanya o per carreteres poc transitades. Ens agrada donar a conèixer i deixar provar nous productes d’innovació i organitzem xerrades temàtiques.